Valid behaalt Innovator status bij Palo Alto Networks

Met trots kondigen we aan dat Valid de Palo Alto Innovator status heeft behaald in het nieuwe Palo Alto Partnerprogramma. Dit resultaat hebben we bereikt dankzij de steun van onze partners Exclusive Networks, Palo Alto Networks en onze eigen collega’s van Valid. Deze prestatie bevestigt onze expertise en focus op de security-oplossingen van Palo Alto en stelt ons in staat om onze klanten altijd de beste oplossingen en prijs te bieden.

Palo Alto Networks – Innovator Status
Palo Alto Networks hardware firewall product specialization

Geavanceerde security oplossingen van Palo Alto

Maar we stoppen niet bij de Innovator status. We zijn vastbesloten om door te groeien naar de volgende partnerstatus en onze expertise nog verder uit te breiden. Daarnaast hebben we onlangs ook onze Hardware Specialization behaald van Palo Alto, wat wederom een bewijs is van onze toewijding en bekwaamheid op het gebied van de innovatieve security oplossingen van Palo Alto Networks.

We kiezen bewust voor de producten van Palo Alto omdat ze zogenaamd ‘Best of Breed’ zijn, wat ons in staat stelt om de beste beveiligings- en netwerkoplossingen voor onze klanten te realiseren. Dankzij de bewezen kwaliteit kunnen we onze klanten voorzien van de meest betrouwbare en geavanceerde oplossingen in de markt.

Samen werken we aan een veilige en succesvolle toekomst voor onze klanten, met Palo Alto Networks en Exclusive Networks als onze betrouwbare partners.

Jouw trusted advisor en Palo Alto partner

Samen met (onder andere) Palo Alto komen we tot de beste oplossingen voor alle security uitdagingen van onze klanten. Ons uitgangspunt is altijd om tot de beste, integrale oplossing te komen voor de specifieke situatie en behoeften van onze klanten. Kiezen voor Palo Alto betekent kiezen voor bewezen en innovatieve producten en oplossingen van zeer hoge kwaliteit. Hoe kunnen we jouw organisatie ondersteunen om veiliger te werken?

Valid – overleg laptop
Vorige artikel FinOps en Azure: krijg grip op je cloudkosten
Volgende artikel Azure Virtual Desktop: flexibiliteit door veilige toegang tot je werkplek. Altijd en overal.
Azure Virtual Desktop 2